SEA

Google Ads uitbesteden bij Gewoon Vindbaar

Met Google Ads ben jij de baas. Binnen no-time heb je de aandacht van jouw doelgroep te pakken. Wat ga je doen met al die aandacht en waar begin je? Kennis maken is de eerste stap. Wij zijn Gewoon Vindbaar en gaan je helpen, wie ben jij?

Full service

Niet alleen jouw Google Ads werkpaard. Ook een vaste sparringpartner. Altijd bereikbaar en lekker flexibel.

Gratis Google Ads tegoed

Omdat wij Google Partner zijn mogen wij nieuwe klanten verwelkomen met €400,- gratis advertentietegoed.

Persoonlijk dashboard

Volledige transparantie door jouw interactieve eigen dashboard. Hier kun je op ieder moment van de dag gemakkelijk jouw resultaten terugvinden.

Google Partner

Ieder jaar worden onze werkpaarden gecertificeerd als officiële Google Partner. Niet alleen jouw partner, maar ook die van Google.

Waar kunnen we je mee helpen?

Waar wij dagelijks overuren maken in verschillende Google Ads accounts en vliegen van klik naar conversie, is het voor jou misschien nog een doolhof. De mogelijkheden zijn ruim en de keuzes eindeloos. Search campaigns, Shopping campaigns, P-Max campaigns, wat past het best bij jouw merk? Met een advertentie op Google wil je jouw doelgroep niet alleen bereiken, het moet overtuigen en belangrijker nog, het moet de concurrentie verpletteren. Laten we beginnen.

-

Zoekwoorden Advertenties

De bekendste vorm van adverteren in Google. Advertenties binnen het zoeknetwerk. Met zoekwoorden advertenties breng jij jouw merk in beeld bij potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw aanbod. En vervolgens? Flink doorstomen. Door jouw campagnes doorlopend te optimaliseren verlagen we de kosten, zodat jij iedere maand minder marketingbudget kwijt bent voor je nieuwe klanten.

Shopping Advertenties

Shopping advertenties. Nog steeds een opkomend kanaal binnen Google speciaal voor webshops. Een platform waar jij jouw producten op kan verkopen. Waarschijnlijk niet het platform met de meest aantrekkelijke presentatie, zoals op jouw eigen webshop. Waarschijnlijk wel het platform met de meeste potentiële klanten op zoek naar jouw producten. Terwijl wij druk bezig zijn om jouw ROAS te verhogen via Shopping Advertenties, focus jij je op het innoveren van je productaanbod.

Video Advertenties

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Heb jij een uniek verhaal en wil je jouw doelgroep daar in meenemen? Leg het vast, deel het met ons en wij knallen het op Youtube. Uiteraard tussen de favoriete video’s van jouw potentiële klanten.

Performance Max Advertenties

Performance Max.. de naam zegt het eigenlijk al hé. Op vol vermogen en daar is niets aan gelogen. Een nieuwe functie binnen het Google Adverteren en voor de beukers onder ons, het is er een met uitzonderlijke power. Sinds de lancering van Performance Max advertenties ervaren onze webshop klanten een gemiddelde ROAS stijging van 30%. Weten waar voor jou de lat ligt? Aan de slag.

Ons SEA werkpaard aan het woord

“Google is de accountmanager van iedere website. Of het nou gaat om de nieuwe site van je fysiotherapie praktijk of om jouw nieuwe webshop voor glutenvrij caviavoer, Google helpt je aan de klanten die jij nodig hebt. Daarom zeg ik altijd, zorg er als eerste voor dat mensen jou op Google kunnen vinden. Het liefst zo specifiek mogelijk en gericht op jouw niche. Gelukt? Dan kunnen we nu écht beginnen. Laten we eens kijken hoe we de kosten kunnen verlagen, terwijl we meer klanten binnen krijgen.“

Timo

Gewoon Vindbaar

Deze sierpaarden gingen je voor

Timo helpt je graag bij al je vragen

Vandaag al bellen met één van onze werkpaarden

Trek ons uit de stal en zet ons aan het werk. Vul het formulier in ontvang vandaag al reactie op jouw vraagstuk.