2dehandsfietsenwinkel

SEA (Search, P-Max & Shopping) & SEO
540%
Rendement op Google Ads Spend

De uitdaging

Tweedehands fiets kopen? Dat doe je gewoon online bij 2dehandsfietsenwinkel.nl. En dat mag iedereen weten. Het doel, niet meer weg te denken zijn tussen de bovenste posities in Google. Want, zoals we eerder al zeiden, een tweedehands fiets kopen, doe je gewoon online bij 2dehandsfietsenwinkel.nl. En dat moet je makkelijk kunnen vinden.

Het verhaal

De webshop is begonnen met haar eigen campagnes. Totdat wij in beeld kwamen. Tijd voor vernieuwing, tijd voor optimalisatie. Want Google Ads heeft veel meer te bieden dan alleen Search Campaigns. Binnen no-time namen de Shopping Campaigns het over. En inmiddels? Een vernieuwde webshop, Youtube ads, Display ads, Shopping ads, Search ads, Organic Search, allen behoren ze tot ons terrein. Stil blijven zitten nu het lekker draait? Niks voor ons. Op zoek naar de volgende stap. De toekomst heeft nog veel meer in petto. Tot over een paar maanden.

Klant

www.2dehandsfietsenwinkel.nl

Resultaten

Nieuwe webshop gebouwd: 1x Tweedehands fietsen verkocht: 1000+ ROAS (Return-on-ad-spend): 540% Organisch Verkeer: +150%

"Tweedehands fietsen vinden, opknappen én voor een aantrekkelijke prijs doorverkopen, dat is ons vakgebied. Online gevonden worden, optimaal adverteren en zo veel mogelijk sales draaien, dat is jullie vakgebied. Dat is wat ik altijd tegen Timo en Peter zeg. Gelukkig hoef ik over de cijfers niet te klagen. In januari draaiden we een recordmaand, terwijl dat normaliter een mindere maand is. Ik ben benieuwd wat de toekomst voor ons in petto heeft. Samenwerken met Gewoon Vindbaar is fijn. Voor zo ver ik weet domineert Timo de advertenties en haalt Peter alle links binnen. En als we een meeting hebben, kunnen we gelukkig zonder ruzie over Feyenoord en PSV praten."

Fatih Tekmen

Gewoon Vindbaar

Bekijk meer cases