Bares und Wahres

SEO (DE) + SEO (NL) & SEA (Search)
30 x
Meer aanvragen

De uitdaging

Bares und Wahres, een internationaal familiebedrijf sinds 1926. Toonaangevend binnen de aan- en verkoop van edelmetalen, horloges, sieraden, kunst en velen andere kostbaarheden. Met zeven vestigingen in Duitsland en één vestiging in Nederland werd ons als eerste gevraagd om de Nederlandse aanvragen op te krikken. Aan de slag gingen we.

Het verhaal

Google Search Ads gingen de lucht in om de markt te verkennen. Welke zoekwoorden zijn waardevol voor Kost-Baar? Waar komt onze conversie vandaan? Eenmaal bezig werd ons al gauw duidelijk waar we moesten optimaliseren. Een scherpe SEO-strategie was onze volgende stap. En toen? Lekker doorpakken. Er was even tijd voor nodig, maar binnen een jaar groeiden we van twee aanvragen per maand naar twee aanvragen per dag. En dat wekte vertrouwen. Tijd om de Duitse markt te betreden. De eerste stap was de website. Een nieuwe lik verf en vlijmscherpe SEO teksten vormden de basis van onze eerste optimalisaties. Nu geven we Google de tijd, gaan onze posities net zo hard stijgen als in Nederland?

Klant

www.baresundwahres.de & www.kost-baar.nl

Resultaten

Aanvragen per maand: Van 2 naar 60 Organisch verkeer ontwikkeling: +1100% Beide websites: Een nieuwe lik verf Google Ads kosten per lead: €12,-

“SEO, SEA en website optimalisatie is vaak een grijs gebied voor ondernemers, waar dan ook niet graag tijd in word gestoken. Met GewoonVindbaar en Timo hebben wij vooralsnog een zeer goede relatie opgebouwd waarin het proces transparant is met een goede uitleg over de kosten die gemaakt worden. Ons website verkeer is de afgelopen maanden hard gestegen op zowel de Nederlandse als de Duitse website. Het recent toegevoegde dashboard zorgt voor een overzichtelijke plek waar we alle voortgang kunnen bekijken. Samen met GewoonVindbaar zijn wij hard op weg onze vindbaarheid op het web te vergroten.”

Antaeus Tsakonis

Gewoon Vindbaar

Bekijk meer cases