Budget Ongedierte

SEA (Search) & SEO
72+
Zoekwoorden in de Top 10

De uitdaging

Help! Ik heb muizen in huis. Hoe kom ik van kakkerlakken af? Mijn hele huis zit vol met vliegen.. Vervelend hè al dat ongedierte. Hoe verloopt de gemiddelde zoektocht naar een passende ongedierte bestrijder? Het antwoord vinden op die vraag, dat is wel voor ons weggelegd. Het bestrijden van ongedierte, daar weet onze Michael wel raad mee. Laten we eens kijken hoe we dat bij elkaar kunnen brengen.

Het verhaal

Budget Ongedierte Bestrijding is de expert in het verwijderen van vervelend ongedierte. Gevestigd in Den Haag en met een netwerk aan specialisten door heel Nederland. Aan ons werd gevraagd om die te voorzien van klanten. Met onze strakke SEA campagnes en gevarieerde linkbuildingtechnieken hoeft Michael zich gelukkig geen zorgen meer te maken. Dat geldt alleen niet voor die reeds genestelde knaagdieren..

Klant

www.budgetongediertebestrijding.nl

Resultaten

Nieuwe Top 10 Zoekwoorden: +72 Organisch Verkeer ontwikkeling: +60% Google Ads kosten per lead: €35,- Domain Rating: 40+

“Gewoon vindbaar , wat een verademing! Geen ingewikkeld taalgebruik voor een leek, helder en snel. En in tegenstelling tot onze vorige stukken goedkoper. Hadden we veel eerder moeten doen. Budgetongedierte bestrijding.”

Michael Oosterwaal

Gewoon Vindbaar

Bekijk meer cases