Fit & Fast

SEA (Search) & SEO
+5
Zoekwoorden in de Top 3

De uitdaging

Fit & Fast is een frisse organisatie die je razendsnel helpt met het bereiken van jouw trainingsdoel. Daar hoort ook een website bij die je razendsnel kan vinden. En dat is waar wij om de hoek kwamen kijken.

Het verhaal

Hun missie? Zo veel mogelijk mensen helpen aan de meest fitte en gezonde versie van zichzelf. Onze missie? Iedereen in Amsterdam bekend maken met het concept van Fit & Fast. Ben jij (nog niet) bekend met EMS Training? Zoek het maar eens op in Google.. Met zowel 2 locaties in als 2 locaties buiten Amsterdam groeit Fit & Fast lekker door. En die groei naar 5+ studio’s, die willen ze zo snel mogelijk doorzetten. Aan ons de taak om genoeg nieuwe leden binnen te brengen, aan hen de taak ze binnen te houden. Gelukkig weet Google ons daar een handje bij te helpen.

Klant

www.fitenfast.nl

Resultaten

Nieuwe leden in de gym: +30 Advertentiekosten per lead: €15,- Organisch Verkeer ontwikkeling: +25% Top 3 Posities: +5

"Wij zijn als klant bij Gewoon Vindbaar gekomen doordat Timo meerdere keren (op afspraak) heeft gebeld en we aan het sparren waren over verschillende marketingzaken. Dit leidde toen niet direct tot een overstap, maar bouwde wel vertrouwen op waardoor we eind 2022 tijdens ons 4de gesprek wel toehapte om als bedrijf te gaan samenwerken.

De samenwerking bevalt erg goed, er wordt navraag gedaan over hoe het gaat en de campagnes bevallen, eerdere punten die aangepast zijn en of ze werken, er wordt informatie of een update doorgestuurd waar ze mee bezig zijn geweest en je kunt inzichtelijk via het dashboard de resultaten van je campagnes inzien.

De samenwerking is warm, persoonlijk en tailor made passend bij de behoeftes die wij als klant nodig hebben in de markt waarin wij zitten."

Ariën Mak

Gewoon Vindbaar

Bekijk meer cases