GSM Specialist

SEA (Search, Shopping) & SEO
€25,-
Naar €15,- per lead

De uitdaging

GSM Specialist is de grootste en bekendste telefoon reparateur van Breda. Al meer dan 20 jaar is het bedrijf gevestigd in één van de gezelligste steden van Nederland. Maar niet alleen voor gezelligheid kom je bij Ali op bezoek, vooral ook voor de reparatie van je telefoon en de nieuwste gadgets. Ons doel, iedere dag een volle zaak.

Het verhaal

Dé specialist op het gebied van telefonie. Ali doet er alles aan om voorop te lopen binnen zijn branche. Technologische ontwikkelingen heeft hij binnen no-time gevonden. Lekker digitaal en zelf altijd te vinden op beurzen. Maar hoe wordt zijn website gevonden? Gewoon goed vindbaar natuurlijk. Een interessante klus. Want adverteren op merknamen is niet toegestaan. Wel lastig als het merendeel van je klanten op zoek is naar een iPhone of Samsung reparatie.. Waar een wil is, is een weg. En die hebben we gevonden. Gericht adverteren ondersteund met doeltreffende SEO is voldoende om iedere dag het klantenbestand te vullen. Wat is de volgende stap?

Klant

www.gsmreparatie.nl

Resultaten

Advertentiekosten per lead: - €10 Organisch verkeer ontwikkeling: +30% Nieuwe Top 3 Zoekwoorden: 12 KW Iedere dag een volle zaak: Binnenkort

“Na jaren te hebben samengewerkt met een ander marketingbureau, die blijkbaar niet eens de conversietracking op orde hadden, attendeerde Timo ons hier terecht op. Na het runnen van een pilot met Timo werd ons duidelijk hoe het ook kan. De samenwerking met Gewoon Vindbaar verloopt een stuk gemakkelijker. Het is niet alleen dat ik ze op ieder moment van de dag kan bereiken, het is ook een stuk persoonlijker dan wat wij gewend waren. Inmiddels hebben we onze Google Ads en SEO bij ze neergelegd en de resultaten spreken voor zich. Overal op één komen te staan in Breda, dat is onze ambitie. Ik heb er vertrouwen in.”

Ali Yousofzaie

Gewoon Vindbaar

Bekijk meer cases