Physio Health

SEA (Search) & SEO
600%
Groei in organisch verkeer

De uitdaging

Iedere lichamelijke klacht is er één te veel. Goede fysiotherapie is de oplossing. Maar hoe vind je dat? Gewoon even op zoeken op Google. Ohja, en een stukkie rijden, want de beste fysiotherapie van Nederland vind je in Maastricht. Ach ja, dat was voor ons als Groningers ook geen probleem. Kwaliteit kent geen grenzen.

Het verhaal

De beste fysiotherapie van Nederland verdient uiteraard een prominente positie in Google. En dat is waar we beide voor hebben getekend. De nieuwe website van Physio Health stond binnen een week tussen de advertentieresultaten van Google. Maar dat vond Cliff niet genoeg, “Ik wil organisch ook bovenaan staan”. Er was werk aan de winkel. Inmiddels staan de advertenties weer uit. Cliff is op zoek naar nieuwe fysiotherapeuten, “We kunnen de aanvragen niet meer aan”. Gelukkig hebben we in de tussentijd ook zijn organische posities op peil weten te brengen. Wat wordt de volgende stap?

Klant

www.physio-health.nl

Resultaten

Organisch Verkeer ontwikkeling: +600% Google Ads kosten per lead: €15,- Gezellige Vrijdagmiddagbelletjes: +100 Top 1 Posities in Google: "fysiotherapie Maastricht"

“Online beter gevonden worden, dat is waar Timo mij ooit voor belde. Ik kon zijn enthousiasme waarderen. Zelf hadden we ook net een nieuwe website, dus ik had er wel oor naar. We zijn toen begonnen met Google Ads, ik wilde wel eens zien wat ze konden dan. Tot mijn verbazing kreeg ik het ineens een stuk drukker. Ik heb nu meerdere therapeuten in de praktijk en Gewoon Vindbaar helpt ons nog maandelijks met doorgroeien. Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat ik na 2 jaar nog zo tevreden zou zijn. En daarnaast zijn onze maandelijkse belletjes nooit saai, dat kan ik ook enorm waarderen.”

Cliff Schrijn

Gewoon Vindbaar

Bekijk meer cases