SEO

SEO uitbesteden bij Gewoon Vindbaar

Met SEO sta je niet morgen al bovenaan. Ons doel? Structureel hogere posities behalen om op lange termijn groei te zien in jouw organisch verkeer én aanvragen. Doe je mee?

Full service

Niet alleen jouw SEO werkpaard. Ook een vaste sparringpartner. Altijd bereikbaar en lekker flexibel.

Gratis SEO-scan

Om jou in ieder geval direct op weg te helpen bieden we een gratis SEO-scan aan. Op welke zoekwoorden wordt je website al gevonden? Hoe populair is jouw website online? Waar liggen voor jou de kansen en.. welke kansen laat je nog links liggen? Kom er achter via onze SEO scan.

Persoonlijk Dashboard

Volledige transparantie door jouw interactieve eigen dashboard. Hier kun je op ieder moment van de dag gemakkelijk jouw resultaten terugvinden.

Professionele tools

Wij combineren handige tools met ambacht uit eigen tuin. Zo benutten we de data vanuit tools, maar wel met een onderscheidend karakter. Alles om jouw concurrent net een stapje voor te blijven.

Waar kunnen we je mee helpen?

Het optimaliseren van jouw website om bovenaan te komen in Google. Makkelijk gezegd, maar hoe wordt dat gedaan? In ieder geval met de juiste zoekwoorden en met essentiële bouwstenen. Heb je al wel eens gehoord van Technische SEO, content SEO en Linkbuilding SEO? Geen zorgen, wij gaan je ermee helpen. En waarom? Om jouw website gewoon goed vindbaar te maken.

-

Technische SEO

Techniek is de basis, toch? Gelukkig weten webbouwers ook goed wat ze doen en voldoen de meeste websites aan de technische SEO vereisten. Maar hé, het kan altijd beter. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Een razendsnelle website, waar jouw bezoeker van A naar B wordt gestuurd binnen no-time, dat is het doel. Maar eerst helpen we Google een handje op weg. We maken het de Google crawlers gemakkelijk om jouw site te indexeren, door scherp te kijken naar jouw sitestructuur, hiërarchie en eventuele obstakels te verwijderen. Zodra Google onze instructies begrijpt kan ze ons de posities toekennen die we voor ogen hebben. En pas dan, zijn de bezoekers aan de beurt. Vervolgens? Flink doorstomen.

Content SEO

Trefzeker zijn. Zowel bij Google als bij jouw bezoeker. Want online content schrijven we op basis van zoekwoorden. En daarmee geven we, zo accuraat mogelijk, het juiste antwoord op de zoekopdracht. Vervolgens? De lezer overtuigen om actie te ondernemen. De juiste snaar raken, want van “koop mijn spullen” wordt natuurlijk niemand warm. Een onderscheidend verhaal vertellen doen we niet alleen om bij Google te scoren, maar ook om jouw potentiële klant binnen te halen. Wat is jouw verhaal? Onze pennen zijn geslepen!

Linkbuilding SEO

Het populairste meisje van de klas. Daar wil toch iedereen zaken mee doen? Dat is hoe we online gezien willen worden. Maar dat ben je niet binnen een week. Linkbuilding SEO draait om reputatie. En reputatie, dat bouw je op. Maar hoe dan?
Nou, eigenlijk heel simpel. Pietje vertelt aan Jantje wat hij zo leuk vindt aan Lisa, Jantje vertelt dit aan de rest van de klas en een maandje later zit de hele school achter Lisa aan. En zo werkt het ook gewoon online, alleen hebben we daar onze eigen jargon voor bedacht. Wel eens gehoord van backlinks, authority scores, of link juice? Uiteraard kunnen we je dit ook uitleggen in onze technische bewoordingen, maar dat vereist wat meer context. Bij deze nodigen we je vast uit voor een pittig linkbuilding gesprek.
Voor nu houden we het simpel, het doel is om op te vallen bij Google en bij je doelgroep. Dit doen we door autoriteit op te bouwen met de juiste variatie aan backlinks, gewoon linkbuilding dus.

Ons SEO werkpaard aan het woord

“Wanneer je wilt groeien met je website is het belangrijk om een duurzame strategie te hanteren. Vooral als je grote toekomstplannen hebt voor jouw bedrijf. Met SEO kun je organische bezoekers krijgen voor je website, bezoekers die ook in de toekomst naar je website zullen blijven komen. Ook zorg je met SEO voor een hogere online autoriteit en heeft het een positieve invloed op je conversies. Doordat SEO op de langere termijn zijn vruchten afwerpt, is dit de perfecte aansluiting op SEA. Deze twee diensten gaan dan ook hand in hand.

Wil jij weten hoe we jouw website kunnen laten groeien? Ik doe graag een gratis scan voor je om te kijken waar voor jou de beste kansen liggen.“

Peter

Gewoon Vindbaar

Deze sierpaarden gingen je voor

Timo helpt je graag bij al je vragen

Vandaag al bellen met één van onze werkpaarden

Trek ons uit de stal en zet ons aan het werk. Vul het formulier in ontvang vandaag al reactie op jouw vraagstuk.